måndag 21 februari 2011

Hujedamej....

... så länge det var sedan jag skev något här. Pysseltorka är väl anledningen.. och det brukar jag få såhär års. Julperioden är så intensiv så jag tröttar på allt ;) Finns lite andra aspekter också.. nytt jobb, utlandssemester och ett litet bröllop. Men några projekt har jag på g i alla fall :P

I julas träffade jag söta Lisa som satt och stickade på en pippitröja och tanken slog mig att jag också skulle göra en till mig själv... sagt och gjort så fixade jag mönster och garn, har omvlandlat mönstret en aning för att få det som jag vill samt att längden har ökats på ganska mycket eftersom jag vill ha den som tunika. Bakstycket tog tog således ganska lång tid att göra så jag la det åt sidan en stund efter att framstycket påbörjats. Nu när jag är sugen på att återuppta tröjstickandet har jag såklart glömt vart jag skrivit upp mina ändringar o dyl. Har tänkt så det knakar i flera dagar men jag kan verkligen inte minnas.... men det löser sig med lite improvisation :)

Kram

1 kommentar:

  1. Jag ligger i soffan o myser med min pippitröja på (inte så konstigt eftersom jag typ bor i den!!) Gillar den verkligen!! Jag gjorde också min längre än mönstret. Är så skönt att kunna ha den som "Klänning". Har den både hemma och på jobbet. :) Vill ses SNART!! Bamsekramar!!

    SvaraRadera