onsdag 21 mars 2012

Baggyjeans och t-shirt

I helgen som var packade jag mina symaskiner, en massa tyg mm och styrde kosan mot Tjörn, närmre bestämt Klövedals församlingshem för att träffa massa andra sytokiga tjejer. Vilken succé, hade verkligen en toppendag och det var skojigt att prata med likasinnade :) Det var verkligen inte sista gången!

Hade i förväg klippt till tyg till ett par baggyjeans åt A som jag sydde på träffen och dom blev verkligen kanonbra! Jeanstyget kommer från skroten och mönstret kommer från Minikrea och såldes ut billigt på panduro i vintras.

Sydde på två hjärtanapplikationer med spets på ena byxbenet,
inspiration hämtat ur ett nummer av Sömnadsmagasinet.

Håller även på att uppdatera barnens sommargarderob och jag har blivit så förtjust i det cerica fordonstyget från JNY, hade bara en liten bit kvar så det räckte bara till fram och baksida så armarna fick bli vita vilket inte tanken var från början, med det blev ju toppen det också! Mönstret kommer från Ottobre 4/11, har använt mig av det mönstret innan på en tunika som finns med i bloggen men denna gången valde jag att göra korta armar så jag fick rita om mönstret lite.

Stumpans outfit för dagen :)

T-shirten är fållad med våffelsömmen, mycket nöjd att jag har bytt upp mig
till en Husqvarna Lily med massa roliga sömmar!!


2 kommentarer:

  1. Wow! Va snyggt! :) Sicken snygg modell också! ;) Miss you! <3

    SvaraRadera
  2. Tack fina du!! Ses vi i påsk??

    SvaraRadera