torsdag 18 oktober 2012

Sytt i Augusti och September


Oj vad det går länge mellan inläggen här, men jag hinner inte riktigt med nu när jag jobbar heltid.. Har dock sytt lite under dom gångna månaderna..  

En mysig overall till minstingen, blå collegetyg och mudd från Stoff och stil. Mönstet kommer från Ottobre

Byxor och tröja till A att ha på förskolan, röd velour från Ohlssons och rödluvantyget kommer från ZnokJeans till E, mönstret är från Ottobre och jeanstyget inhandlades på Tygfabriken i Karlstad i somras. Dock är dessa alldeles för stora ännu men hon växer väl i dom så småningom.


Anorak i Jeans, yttertyget kommer från Skroten och fodret är ett vävt tyg från Joann.com Mönster från Ottobre


Pixiemössa sydd i brun velour, minns inte inköpsställe men det kan vara från panduro, en bit som jag köpte och sydde snuttefiltar av till min största när hon var bebis... Mönstret är mitt egna, kommer dela med mig av det så fort jag hinner få igång scannern.

Velourbyxor a la 70-tal, älskar denna modellen! Tyget kommer från Stoff och stil och mönstret är mitt egna. Paret i svart här nere är sydda utifrån samma mönster fast med fickor.


A går på gympa 2ggr/vecka nu och det går åt gympadräkter på löpande band, har försökt leta efter ett bra mönster men det slutade med att jag ritade av den gympadräkt hon hade innan. Tyg från Skroten..

Långkofta i pippityg från Jonic textil, mönster från Ottobre. Hade lite knasig inställning på kameran när bilderna togs. Vitabalansen var inställd på ljus från glödlampa så därför ser den översta bilden lite konstig ut i färgerna


2 kommentarer:

  1. Åh så mycket fint! Du är så otroligt duktig!!! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack fina du! Du är minst lika duktig du, dock saknar jag att få se bilder på din kreativitet, dags att uppdatera bloggen lite vännen :)

      Radera