onsdag 11 april 2012

Vårtröja!

Var på besök hos familjen i värmland under påsken och N och jag passade på att ta en tripp till Karlstad på tu man hand, verkligen inte ofta det händer! Tänkte att vi skull äta gott och gå på bio, dock visade det sig att i princip alla restauranger var stängda så vi hamnade tillsist på O'learys, mitt i en fotbollsmatch som sändes på storbild :) Vi är nog de minst sportintresserade man kan hitta men det blev bra ändå, maten var jättegod och vi fick sitta ner i lugn och ro och prata. Hann även med att slinka in på Ohlssons tyger strax innan stängning och handla lite av deras nya randiga tyger. Vilken härlig kvalitet, kommer garanterat bli fler meter av det!! Hoppas det kommer till Skroten så småningom. Fick även med lite annat :)

 

Har sytt en vårtröja och en mössa till E av det grårandiga och elefanterna. Två lager jersey känns lagom nu när vi går mot sommaren, hon brukar alltid bli så varm i vagnen.

Lillskruttan lärde sig sitta utan stöd på påskafton :)
Duktig tjej!! 

Åh vad jag inte gillar det nya redigeringsläget :/ Så krångligt att få bilderna att hamna där jag vill, näst intill omöjligt att få dem att hamna under texten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar